Home
Mijn visie
Actief bij
 
“The Lean Machine”
 
 
Bij Lean Manufacturing gaat het niet om investeringen doen en in mijn offerte zult u dus niet snel een advies krijgen om te investeren.
Bij Lean Manufacturing gaat het om de creativiteit en het bewust maken van de mensen op de werkvloer om constant te willen verbeteren.

In tegenstelling tot andere bureaus die vinden dat de verbetering geborgd blijft door dit bij de manager te leggen, ben ik van mening dat als u de eerstelijns leidinggevenden overtuigt en de verbetering met hen samen doet, zij zelf zullen zorgen voor de borging ervan. Zij hebben immers hun eigen werkplek geoptimaliseerd en ingedeeld. Mijn doel is het om hen deze filosofie bij te brengen.

Mijn visie is dat het resultaat vanaf de werkvloer moet komen en dus zal ik regelmatig op de start- en eindtijden van operators aanwezig zijn in plaats van de standaard kantoortijden. Op deze manier kan ik beter observeren waar het proces stopt of hapert en daardoor kan ik veel sneller een passende oplossing bieden.

Lean Manufacturing is geen doel, maar een reis. Daarom streef ik ernaar een duurzame relatie op te bouwen en een contract (2 tot 3 jaar) af te sluiten, een soort service contract, waarbij ik 1 of 2 dagen per maand bij uw bedrijf aanwezig ben. Zodoende kan ik de voortgang blijven controleren en blijven ondersteunen waar nodig.

Voordat ik mijn offerte(s) maak, kom ik één of meerdere keren uw bedrijf bezoeken, zodat ik een passende offerte kan maken. Deze offerte bespreken we op uw bedrijf, waarna u over kunt gaan tot het al dan niet geven van de opdracht.